АКТУАЛЬНО

Військові капелани благословили військовослужбовців перед відправленням в зону АТО

Середа, 15 жовтня 2014, 11:00
13 жовтня 2014 року військові капелани: о. Тарас Михальчук, о. Андрій Сіданич та бр. Юрій Балух - благословили військових 4-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади, які відправилися захищати свою Батьківщину в зону АТО.

Чисельна кількість військовослужбовців мали змогу приступити до святої Сповіді та поспілкуватися з військовими священнослужителями. Звертаючись до солдат, капелани закликали їх завжди плекати особисту молитву, берегти у своєму серці зв'язок із Богом.

Душпастирі подарували захисникам Батьківщини вервиці, іконки із зображенням чудотворної ікони Матері Божої (ХVII ст.), копія якої знаходиться в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, благословили вояків на щасливу дорогу та окропили всіх присутніх свяченою водою.

Департамент інформації Центру військового капеланства

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next