АКТУАЛЬНО

Військові капелани привітали офіцерів-випускників курсів підвищення кваліфікації на Яворівському полігоні

Понеділок, 27 січня 2020, 13:59
25 січня у містечку «Гвардійське» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся урочистий випуск військовослужбовців, які пройшли Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу.

Лави Збройних сил України поповнили понад триста офіцерів. Після випуску вони ще п’ятнадцять місяців проходитимуть службу у небойових військових частина ЗСУ, зокрема в батальйонах охорони, базах зберігання чи штабах.

З молитвою благословення та привітання до офіцерів звернувся о. Андрій Хомишин, капелан Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, та о. Тарас Свищ, капелан 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ.

Капелани побажали військовослужбовцям гідної та сумлінної праці на благо нашої Батьківщини та українського народу і окропили усіх офіцерів освяченою Йорданською водою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next