АКТУАЛЬНО

Військові капелани УГКЦ висловили співчуття родинам військовослужбовців, що загинули в авіаційній катастрофі

Субота, 01 червня 2019, 23:09
Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ із болем у серці висловлює щирі співчуття родинам, рідним, близьким і колегам по службі військовослужбовців 16-ї окремої бригади армійської авіації Збройних сил України «БРОДИ», що трагічно загинули уночі, 30 травня 2019 року, в результаті авіаційної катастрофи.

Загибель офіцерів під час виконання тренувань не має свого логічного пояснення і ранить кожне співчутливе серце невимовним болем, особливо ж це стосується членів їхніх родин. Віримо, людське життя знаходиться в руках Господніх: Йому єдиному відомі його плинність і призначення. Ми ж смиренно вимолюємо для всіх, кого торкнувся біль цієї трагедії, Божої співчутливої підтримки. Покладаючись на Його волю, розділяємо з усіма Вами біль від втрати та молимося за упокій їхніх душ. У наших смиренних молитвах вірно складаємо кожного в руки Господні, вимолюючи у Творця і подателя життя вічного Його щедрого милосердя.

Пам’ять про загиблих побратимів, вірних синів і відданих захисників українського народу, ніколи не залишає наших сердець. Нехай Пресвята Богородиця, що прийняла у власні материнські руки бездиханне тіло свого Сина, нашого Спасителя, візьме під свій ласкавий покров біль кожного з нас і допровадить до зустрічі з дорогими нашим серцям у воскресінні до життя вічного.

З невпинною молитвою та глибокою пам’яттю про кожного залишаюся смиренно Вашим у Христі,

Преосвященний Михайло Колтун,
єпископ Сокальсько-Жовківський
керівник Департаменту військового капеланства
Патріаршої курії УГКЦ,
у братній любові з всіма військовими капеланам

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next