АКТУАЛЬНО

XIV Різдвяний фестиваль «Ой радуйся, земле!» відбувся в Коломиї

Понеділок, 04 лютого 2019, 12:07
Незмінними організаторами різдвяного фестивалю у Коломиї є Катехитична комісія Коломийської єпархії, Комісія освіти і виховання єпархії спільно з міським відділом культури. Цього року для участі у цьому святковому дійстві зголосилися двадцять шість творчих колективів.

На урочистому відкритті з вітальним словом до присутніх звернувся Правлячий єпископ Коломийської єпархії Василь Івасюк та начальник відділу культури Коломийської міської ради Уляна Мандрусяк.

Відтак на сцені міського народного дому розпочався великий святковий концерт. Тут можна було почути як давні, так і сучасні українські колядки. Виступали парафіяльні хори, ансамблі, аматорські театральні гурти та родинні колективи. З пісенним дарунком на фестиваль завітали й гості – гурт «Гроно любові» з Івано-Франківська.

По завершенні дійства організаторів та виконавців нагородили подарунками й пам’ятними дипломами. Голова Катехитичної комісії Коломийської єпархії та Комісії освіти і виховання с. Єремія Іванишин подякувала всім за присутність, зазначивши: «Якби не було вас, то не було б і цієї радості, яку ми сьогодні переживаємо».

Наостанок уся коломийська громада спільно заколядувала та попрощалася зі сподіваннями знову зустрітися на ювілейному XV фестивалі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next