АКТУАЛЬНО

Молодь у соборі Святого Юра у Львові єднатиметься в молитві з Києвом, Одесою та Маріуполем

Вівторок, 09 грудня 2014, 10:34
10 грудня 2014 року о 19.00 у катедральному соборі Святого Юра відбуватимуться нічні чування, під час яких будуть прямі включення з Патріаршого собору Воскресіння Христового, а також з Маріуполя та Одеси.

Перед чудотворною іконою Теребовлянської Матері Божої буде встановлено великий екран, через який учасники молитви єднатимуться з вірними у Патріаршому соборі.

«У молитовних чуваннях візьме участь папський легат кардинал Кристоф Шенборн, Архиєпископ Відня, який цього дня перебуватиме в Києві з візитом з нагоди 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля», - розповідає Глава УГКЦ.

Блаженніший Святослав відзначив, що телеміст організовано спеціально цього дня, щоб «почути свідчення різних людей, які сьогодні переживають особливі обставини їхнього життя». «Таким чином ми зможемо подякувати Господу за 25 років свободи Церкви в Україні, а також поставити перед Боже обличчя всі наші потреби, страждання, аби разом відчути, що і сьогодні так само, як Святіший Отець через свого легата є сьогодні з нами, - з нами є Господь Бог, що високі прагнення свободи, справедливості, незалежності, які ми разом відстоювали на Майдані, є цим Великим, яке надихає наше непросте сьогодення», – відзначив архиєрей.

 

Прес-служба Молодіжної комісії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next