АКТУАЛЬНО

Єпископ Аугсбурзький запевнив у молитві за Україну під час Мюнхенської безпекової конференції

Вівторок, 15 лютого 2022, 13:40
Доктор Бертам Маєр, єпископ Аусбурга, запевнив Отця і Главу Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослав у молитві вірних під час Мюнхенської безпекової конференції, яка проводитиметься в столиці Баварії 18-20 лютого 2022 року.

«Наприкінці тижня, 18-20 лютого 2022 року, під час Мюнхенської безпекової конференції різні групи і організації молитимуться за справжній мир в Україні. Крім того, ми запрошуємо також вірних нашої єпархії наступного тижня під час богослужінь долучитися до особистої молитви за мир і захист вашої Вітчизни», – йдеться у листі підтримки.

Єпископ Бертам відзначив, що духовенство в Німеччині з великою тривогою стежить за новинами про ситуацію на кордонах України.

«До сутичок, які вже відбуваються на Східній Україні, додається страх перед військовою агресією з боку Росії. В особливий спосіб хочемо висловити наші слова співпереживання з вами, нашими дорогими партнерами, з якими нас пов’язує багаторічна співпраця», – мовиться у листі.

Владика Бертам від імені Аугсбурзької єпархії та вірних висловив українському народові слова підтримки та солідарності.

Департамент інформації УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next