АКТУАЛЬНО

Єпископ Чернівецький Йосафат (Мощич) та буковинські діти разом навчалися писанкарству

Понеділок, 02 квітня 2018, 13:21
Більше ніж дві сотні дітей відгукнулися на запрошення недільної школи катедрального собору Чернівців прийти на майстер-клас із розпису писанок. У суботу, 31 березня, дошкільнята і школярі, учні молодших і старших класів зібралися під куполом Успенського храму.

Діти катехитичної школи запросили також на майстер-клас і єпископа Чернівецького Йосафата. Єпарх прийняв запрошення дітей і особисто взяв участь у заході.

Катехит школи, пані Оксана Сиротюк, підготувала дітям розповідь про українську писанку, способи розпису, а батьки недільної школи допомагали дітям правильно поводитися із воском та барвниками. Майже весь день аж до вечора єпархіальна святиня стала світлицею писанкарства для дітей Буковини. На завершення кропіткої праці владика Йосафат уділив батькам та дітям архиєрейське благословення та запросив дітей із великодніми писанками прийти на урочисті богослужіння.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next