АКТУАЛЬНО

Владика Ярослав Приріз висловив співчуття постраждалим унаслідок обвалу житлового будинку у Дрогобичі

Четвер, 29 серпня 2019, 12:53
Владика Ярослав Приріз, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, заявив про духовну солідарність і співчуття усім постраждалим у результаті обвалу під’їзду в Дрогобичі.

Він сподівається, що органи влади ліквідують наслідки лиха, а також закликає людей не залишатися байдужими до біди ближніх, а надавати посильну допомогу, – повідомили у пресслужбі Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

«З великим сумом ми сприйняли звістку, що ранком 28 серпня 2019 року Божого стривожила не тільки мешканців Дрогобича, але й усіх громадян нашої держави. Обвал житлового будинку по вул. Грушевського приніс горе у сім’ї дрогобичан, які втратили своїх рідних і близьких; кілька осіб важко поранені; багато людей втратили житло і майно», – зазначив владика Ярослав у листі до міського голови Дрогобича Тараса Кучми.

І додав: «У ці важкі хвилини від усіх вірних Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ через Вас хочу висловити нашу духовну солідарність і сердечні співчуття усім тим, хто постраждав від цієї жахливої події. Разом із Блаженнішим Святославом, Главою й Отцем УГКЦ, запевняю, що ми молимось за упокій жертв та швидке видужання поранених, обіймаючи та втираючи сльозу кожному постраждалому».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next