АКТУАЛЬНО

Єпископ Василь Івасюк привітав просвітян зі стоп’ятдесятиріччям товариства «Просвіта»

Вівторок, 25 грудня 2018, 12:16
Цього року Всеукраїнському товариству «Просвіта» імені Тараса Шевченка виповнилося сто п’ятдесят років з часу заснування.

Це одна з найстаріших громадських організацій, яка відіграла важливу роль у збереженні української нації, її культури, мови та історії. З нагоди відзначення ювілейної річниці 23 грудня в Коломиї відбувся святковий захід.

З вітальним словом до членів товариства звернувся Правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь Івасюк. Найперше владика відзначив досягнення, яких товариство надбало протягом сто п’ятдесяти років свого існування, що відіграло важливу роль у процесі державотворення. Відтак владика Василь благословив і подякував просвітянам за активну громадську позицію.

Привітали членів товариства «Просвіти» міста Коломиї і представники влади, які відзначили їхню діяльність подяками та нагородами.

Після урочистої частини святкування продовжилися концертом за участю кращих колективів міста.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next