АКТУАЛЬНО

Єпископ Йосиф Мілян у прямому ефірі звернеться до користувачів соціальних мереж

Середа, 25 березня 2020, 19:40
26 березня 2020 року о 14-00 владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, у прямому ефірі проведе розмову із користувачами соціальних мереж.

«Сьогодні люди особливо відчувають потребу близькості. Хочемо бути ближче до іншої людини, родича, товариша. Чуємо потребу бути ближче до Бога через споруду храму чи через духовного наставника. Повірте, Церкві також сьогодні бракує живих зустрічей та відвертих розмов зі своїми вірними», - про це владика Йосиф повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

Єпископ також зазначив: «Ми разом сьогодні бережемо своє здоров’я у домашніх умовах. І я переконаний, що наш домашній карантин рятує комусь життя. Але ми не є окремо… Ми як ніколи – разом. Разом у молитві, разом у дотриманні правил, разом онлайн».

У повідомленні протосинкел Київський зізнався, що кожного дня згадує щирі розмови, поспіх та часто зашвидкий ритм життя. «Дякую Богу за цей час і пробую зрозуміти, що через це Він хоче нам сказати. Думаю над тим, що ми маємо винести із цієї ситуації. Думаю над тим, які висновки ми зробимо і як далі розставимо свої життєві пріоритети. Тому завтра о 14:00 хочу з вами тут зустрітися. Хочу з Вами побесідувати та поділитися своїми думками. Тож до зустрічі завтра на цій сторінці», - йдеться в повідомленні архиєрея.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next