АКТУАЛЬНО

Єпископ Йосиф (Мілян) завітав на «Щедрий вечір у колі друзів», який організувала молодь Київської архиєпархії

Середа, 20 січня 2016, 10:02
Увечері 19 січня 2016 року єпископ Йосиф (Мілян) завітав на «Щедрий вечір у колі друзів», який спільно організували ТУСК «Обнова» та Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ.

Організатори запросили до Патріаршого собору Воскресіння Христового молодь та всіх охочих. Загалом зібралося близько п’ятдесяти людей. Усі вони за українською традицією, як одна велика родина, вечеряли за спільним столом, пісними стравами та дзвінкими колядками.

Разом з усіма присутніми архиєрей колядував нових та давніх колядок і розповідав про традиції святкування, які він зберіг від своїх батьків.

Під час заходу владика Йосиф розповів також кілька жартів, які внесли колориту та гарного настрою на весь вечір. Протягом вечора молодь також мала нагоду особисто поспілкуватися з єпископом і поділитись побажаннями на наступний рік.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next