АКТУАЛЬНО

Єпископ Йосиф Мілян провів зустріч з духовенством Вінниччини та Житомирщини

Середа, 06 жовтня 2021, 11:32
6 жовтня 2021 року владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, зустрівся з представниками духовенства Вінницького та Житомирського протопресвітерств.

Під час зустрічі єпископ та священники обговорили поточні справи життя парафій. Зокрема, мова йшла про розвиток громад УГКЦ на Вінниччині та Житомирщині. Владика Йосиф звернув увагу священників на потребу креативного підходу до душпастирськоії праці, підготовку добрих проповідей і ведення якісного духовного життя. «Євангелія – Добра новина, проповідь якої повірив нам Ісус Христос. Тому кожен з нас повинен відповідально ставитися до цієї місії. Цього потребують люди, від цього залежить спасіння людських душ», – наголосив архиєрей.

Відтак кожен священник мав нагоду приватно поспілкуватися з владикою Йосифом та обговорити справи парафіяльного та священничого життя.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next