АКТУАЛЬНО

Єпископ Йосиф Мілян у прямому ефірі знову звернеться до користувачів соціальних мереж (оновлено)

Середа, 08 квітня 2020, 14:38
Владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, 9 квітня знову у прямому ефірі проведе розмову із користувачами соціальних мереж.

«Запрошую 10 квітня о 16:00 до спільної онлайн-розмови. Завтра поговоримо про Квітну неділю та Страсний тиждень. Як Церква святитиме вербові галузки? Який вигляд матимуть Богослужіння в останній тиждень Великого посту? Як налаштувати себе так, щоб світло Христового Воскресіння освітило наші оселі? Про це та інше поговоримо у відкритому ефірі! Маєте запитання? Пишіть у коментарях!» - йдеться в повідомленні владики Йосифа.

Якщо бажаєте задати запитання архиєреєві, записуйте їх у коментарях на сторінці Київської архиєпархії у Фейсбуку. А ми зачитаємо їх у прямому ефірі... Попередньо не забудьте підписатися та поставити лайк сторінці.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next