АКТУАЛЬНО

Єпископа Йосифа Міляна нагороджено відзнакою Міністерства оборони України

Середа, 16 січня 2019, 17:07
16 січня 2019 року в Києві єпископу Йосифові Міляну було вручено відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним силам України». Раніше указ про нагороду підписав Міністр оборони України, генерал армії України Степан Полторак.

В Указі йдеться, зокрема, про таке: «За особистий внесок у справу розвитку Збройних сил України, активну участь у військово-патріотичному вихованні української молоді, плідну громадську діяльність, високий професіоналізм і з нагоди Дня Збройних сил України».

Від імені Міністра оборони України нагороду вручили полковник Циц Олександр Віталійович, заступник начальника Національного ВМКЦ «ГВКГ» з медичної частини, і полковник Перов Геннадій Борисович, начальник відділення для роботи з особовим складом Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

Отримуючи нагороду, владика зазначив, що він щоразу переконується в тому, що намагання Української Греко-Католицької Церкви послужити рідному народові є на добрій дорозі. «Особливо ті, котрі покликані захищати мир і спокій у нашій державі, дають мирному населенню працювати на розбудову Божого Царства, миру та добробуту в рідній державі. Це має добрі наслідки для тих людей, які посвячуються служінню військового капеланства на фронті, у казармах і особливо там, де працюють люди, щоб повернути втрачене здоров'я внаслідок військових дій», – наголосив єпископ.

Додаючи, владика зауважив, що Бог у свій спосіб діє для того, щоб забезпечити людину перед різного роду викликами та приводить кожного до мирного співіснування між собою: «Мене завжди дуже тішить, коли бачу, що представникам Церкви вдається реалізовувати Божий задум».

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next