АКТУАЛЬНО

Єпископи Римо-Католицької Церкви в Україні висловили співчуття Главі Української Греко-Католицької Церкви

Вівторок, 13 квітня 2021, 12:13
Єпископат Римо-Католицької Церкви в Україні висловив співчуття з приводу смерті Віри Шевчук, мами Блаженнішого Святослава, Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви.

Про це повідомляє Католицький медіа-центр.

«Складно висловити печаль із приводу відходу близької людини. Розділяємо скорботу з Вами та всією Родиною, прагнучи зміцнити Вашу надію словами Ісуса Христа: "Я – воскресіння і життя. Ті, хто вірують у Мене, хоч і помруть, житимуть, і кожен, хто живе і вірить в Мене, ніколи не помре"», – йдеться у листі-співчуття.

Будучи Христовими учнями, віримо, зазначають владики, що смерть є початком нового, кращого життя, а наша розлука з померлим – тимчасова. Тому в молитві просимо Господа про вічну радість для світлої пам’яті Віри.

Лист-співчуття в імені архиєпископа Мечислава Мокшицького та всіх єпископів Конференції Римо-Католицьких Єпископів України на похороні п. Віри Шевчук, який сьогодні відбувається у Стрию, зачитав владика Едвард Кава, єпископ-помічник Львівської архидієцезії.

Пригадуємо, що мати Глави УГКЦ відійшла у вічність 12 квітня 2021 року внаслідок важкої недуги на 74-му році життя.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next