АКТУАЛЬНО

Єпископи США закликають у Різдвяний піст стати вдячними людьми, які радіють у своїй любові до Бога

П'ятниця, 28 листопада 2014, 11:00
Оберіть бути вдячними людьми, які радіють у своїй любові до Бога. Оберіть бути людьми надії, заохочуйте і помагайте іншим долати життєві проблеми. Про це йдеться в Пастирському посланні ієрархів Української Греко-Католицької церкви США з нагоди Пилипівки (Різдвяного посту) до духовенства та вірних Церкви у США.

«Ви станете джерелом світла й відновлення для інших, навіть незнайомих вам до часу. Господня присутність і мир зійдуть на них і огорнуть їх радістю та спокоєм. Ви тоді дійсно будете приготовлені до урочистого святкування Ісусового народження», – просять застановитися в ієрархи.

Єпископи США нагадують, що «суспільство в цей час входить в період агресивних заходів із посилення та загострення нашого потягу до благ, подарунків та речей, які вважаються обов’язковими для святкування Різдва. Для багатьох з нас є важко відмовитися від земних пристрастей і спробувати більше часу уділити молитві та роздумам. Хто має стати нашим дороговказом? Блаженні мученики нашої Української Католицької Церкви надихають нас до смирення.  Їхня самопожертва перед лицем переслідувань за торжество Царства Божого  знищує будь-які наші виправдовування занедбанням щоденної офіри за нашу віру», – мовиться в Посланні.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next