АКТУАЛЬНО

Єпископи УГКЦ опрацювали головну тему Синоду

Вівторок, 13 серпня 2013, 17:07
У перші два дні роботи Синоду Єпископів УГКЦ, що проходить у Києві, синодальні отці роздумували над головною темою Синоду «Українська Греко-Католицька Церква і нова євангелізація».

Доповідачами головної теми Синоду були Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, та п. Євген Глібовицький, медіа-експерт.

Наступний день розпочався зі співдоповідей, які виголосили владика Степан (Меньок), Екзарх Донецько-Харківський, владика Василь (Івасюк), Екзарх Одесько-Кримський, владика Йосафат (Говера), Екзарх Луцький, владика Йосиф (Верт), Ординарій для всіх католиків східного обряду в Росії, архимандрит Сергій Гаєк, Апостольський візитатор для греко-католиків Білорусі, та о. Василь Говера, Апостольський делегат для греко-католиків в Казахстані та Середній Азії.

Відтак владики Синоду працювали у групах, а в пленарній дискусії остаточно сформулювали проекти рішень щодо нової євангелізації в УГКЦ.

Завтра синодальні отці заслухають звіт про діяльність Патріаршої курії за минулий рік та підсумки звітів комісій і відділів патріаршого рівня.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next