АКТУАЛЬНО

Єпископ-капелан поблагословив автомобілі для воїнів АТО

Четвер, 05 березня 2015, 16:31
5 березня єпископ-капелан Михайло (Колтун) спільно з священнослужителями єпархії у м. Жовква освятив п’ять автомобілів медичного призначення і два позашляховики, які днями будуть відправлені військовослужбовцям і медикам в зону проведення АТО.

Звертаючись до присутніх – волонтерів, доброчинців і зацікавлених людей, архиєрей зазначив: «Ми зібралися, щоб висловити нашу підтримку тим, хто буде потребувати порятунку здоров’я і захисту життя. Всім вам щире спасибі! Маємо бути впевнені, що те, що робимо для захисту Батьківщини і підтримки бійців та їхнього духу – це запевнення перемоги, бо підтримка духу – це найбільша зброя, адже коли є незламний дух, ніяка зброя не в силі його подолати». Відтак єпископ наголосив: «Ми разом із тим транспортом засилаємо воїнам наші молитви і цей дух для перемоги. Нехай Господь відплатить усім своєю щедрістю і нагородить нас Україною, миром, свободою, славою і честю для тих, які на передовій в нашому імені захищають Батьківщину».

Один з автомобілів швидкої допомоги був куплений за пожертви парафіян Сокальсько-Жовківської єпархії і буде використовуватися у 66-му Львівському мобільному госпіталі.

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next