АКТУАЛЬНО

Єпископська хіротонія отця Івана Кулика відбудеться у Хмельницькому

Середа, 09 жовтня 2019, 16:26
Архиєрейська хіротонія і Чин інтронізації отця Івана Кулика, єпископа Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ, відбудеться 1 грудня 2019 року в м. Хмельницькому, у катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці (вул. Зарічанська, 10/3). Початок Божественної Літургії о 12.00.

Літургію очолить Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, головний святитель. Співсвятителі - владика Василь Семенюк, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, та владика Діонісій Ляхович, делегат Апостольського екзархату для українців-католиків візантійського обряду, що проживають в Італії.

Чин найменування відбудеться 26 листопада в каплиці реколекційного центру Львівської архиєпархії УГКЦ під час проведення спільних реколекцій єпископів УГКЦ та РКЦ.  

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next