АКТУАЛЬНО

Євромайдан у Римі

П'ятниця, 06 грудня 2013, 12:41
У Римі продовжується Євромайдан проти політики чинної влади в Україні. На площі Республіка зібралося більше як півтисячі українців. На Євромайдан наші співвітчизники прибули як зі столиці, так і з інших міст Італії.

Головна вимога українців: відставка чинного Уряду та Президента і одночасне проголошення дочасних виборів.

Варто зазначити, що четвер - це єдиний вихідний день українських заробітчан в Італії. Його вони проводять на Євромайдані.

Розпочали акцію з молитви, яку відслужили греко-католицькі священики.

Підтримати українців в їхніх європрагненнях та висловити недовіру Уряду та Президенту Вікторові Януковичу прийшли також грузини і росіяни.

Варто зазначити, що вже кілька днів в Італії триває збір коштів на потреби мітингувальників у Києві. Перших 1000 євро українці в Римі зібрали та передали цього тижня. Ініціатива одразу поширилась всією країною та за її межами. Сьогодні зібрали кілька тисяч євро, проте достеменно не відомо скільки, тому що кошти постійно надходять.

Повідомив Тарас Семенюк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next