АКТУАЛЬНО

Йорданські відвідини в'язнів

Субота, 20 січня 2018, 12:58
19 січня 2018 року, у свято Богоявлення, на Аскольдовій могилі традиційно освячують воду для вірян. Не забувають і про в'язнів. Відвідини в'язнів у Київському слідчому ізоляторі та у відомчій лікарні на території ВК № 85 з хрещенською водою супроводжувалося проповіддю і благословенням. Особливо цього дня чекають хворі в'язні, що знаходяться на лікуванні.

Богоявленські відвідини є дуже важливою та очікуваною подією і для в'язнів, і для службовців з персоналу пенітенціарних установ. З йорданською водою священики  побували в лічниці Бучанської ВК 85, Івано-Франківському, Львівському, Чортківському, Новгород-Сіверському, Чернігівському та Київському слідчих ізоляторах. В'язні запасаються хрещенською водою і більшість з них справді бережуть її протягом року та ставляться до неї як до великої святині.

Богоявленські відвідини пенітенціарних закладів тривають протягом 2-3 тижнів після свята та є одним із головних пастирських візитів протягом року, що дає прекрасну нагоду для християнської проповіді.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next