АКТУАЛЬНО

Йорданські відвідини священник УГКЦ супроводжував елементами сучасного інтерактиву

Понеділок, 27 січня 2020, 20:08
Отець Василь Германюк, священник УГКЦ, який служить у Скалі-Подільській та Лосячі, що на Тернопільщині, відомий як священнослужитель, який проводить щоденні онлайн-трансляції ранкових та вечірніх молитов в Інстаграмі.

Він вирішив допомогти своїм парафіянам, які чекали його з душпастирськими відвідинами, мати максимальну зручність під час очікування. Ще в попередні роки парох сформував список тих, які хочуть, щоб саме він помолився в їхніх оселях, а згодом сповіщав вірян за допомогою СМС-повідомлень про день і час, коли він зможе завітати з молитвою.

Цього року йому вдалося за допомогою Вайбера організувати розсилку свого маршруту заради інформування парафіян про місця свого перебування.

Та на цьому отець Василь не зупинився. Він запровадив можливість спостерігати парафіянам за точним місцем свого перебування завдяки передаванню геоданих через Google Maps. Це вимагало додаткових зусиль пароха та йому теж було цікаво спробувати такий інтерактивний метод інтегрування сучасності в Церкву.

Віряни, ділячись своїми враженнями, висловлювали вдячність, адже це було надзвичайно зручно в плануванні їхнього часу і своєчасної зустрічі зі  священником.

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next