АКТУАЛЬНО

Юні пластуни провели вихідні у Зарваниці

Понеділок, 27 січня 2020, 14:08
Зимовий мандрівний курінний табір «Таємниця Зарваниці» у вихідні, 24-26 січня, відбувся в Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Участь у духовно-розважальному відпочинку взяли двадцять чотири члени 51 юнацького куреню імені Князя Святослава Завойовника Тернопільської пластової округи. Відбувся табір за сприяння МДЦ «Зарваниця».

Окрім цікавих ігор, змагань, традиційних пластунських занять, юні учасники відвідали всі святині Марійського духовного центру, мали змогу насолодитися різдвяними виставками, шопками та різними ілюмінаціями, якими в ці святкові дні прикрашена Зарваниця. Також особливо важливим у цей час був духовний розвиток пластунів, адже, перебуваючи у святому місці, вони були на богослужіннях, приступали до Святих Тайн, мали спільні молитви. У неділю, на завершення табору,  учасники взяли участь у Святій Літургії в парафіяльній зарваницькій церкві Пресвятої Трійці та Покрови Пресвятої Богородиці та помолилися перед Зарваницькою чудотворною іконою Богородиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next