АКТУАЛЬНО

Юних виконавців запрошують у м. Долину на фестиваль української духовної пісні

П'ятниця, 30 серпня 2019, 14:16
Парафія Серця Ісуса і серця Марії Івано-Франківської архиєпархії м. Долини запрошує взяти участь у VIII фестивалі-конкурсі української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава-Івана Любачівського.

Фестиваль проходить із благословення митрополита Володимира Війтишина, а також за підтримки Долинської РДА, обласної та міської рад.

Фестиваль-конкурс «З піснею до Бога» відбудеться 27–29 вересня 2019 року за адресою: м. Долина, проспект Незалежності, 6 (у приміщенні будинку культури). Його мета – збереження, популяризація і розвиток духовної пісні, слова та мистецтва, духовно-національне виховання дітей, молоді й дорослих.

До участі в конкурсі організатори запрошують виконавців віком від шести років. Конкурс проходитиме в п’яти вікових категоріях і номінаціях: соліст-вокаліст, вокальні ансамблі, авторська пісня, художнє слово. Положення фестивалю-конкурсу можна знайти тут.

Заповнену анкету учасника можна відіслати на адресу: [email protected].

Заявки приймаємо до 14 вересня. Додаткова інформація за тел.: +38098909039906734379660508873302.

Повідомив о. Вітольд Левицький

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next