АКТУАЛЬНО

Юрська молодь зустрілася з Патріархом

П'ятниця, 23 липня 2021, 11:50
Цими днями в м. Скадовськ триває щорічний християнський табір «Мандрівка з Христом» для молоді парафії Великомученика Юрія Переможця із м. Яворова, який організовує о. Тарас Собешкевич.

Свою мандрівку молодь розпочала із відвідин Патріаршого собору Воскресіння ГНІХ у Києві, де її зустрів Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ. Молоді люди мали нагоду особисто поспілкуватися з Патріархом. На завершення зустрічі Глава УГКЦ благословив усіх присутніх. По завершенні зустрічі «Юрська молодь» на запрошення народного депутата Павла Бакунця відвідала Верховну Раду України та мала екскурсію м. Києвом, а відтак відбула до місця проведення табору.

Оскільки відпочинок на морі у таборі «Мандрівка із Христом» стосується не лише відпочинку для тіла, а має на меті передусім духовне збагачення молодої особи, цьогорічна тема табору – «Головні гріхи та протилежні їм чесноти». Осердям духовного відпочинку в таборі є щоденна особиста зустріч молодої особи з Євхаристійним Христом. Звісно, кожен учасник табору, окрім Божественної Літургії, може приступити до Святої Тайни Покаяння. Неодмінним елементом щоденного молитовного життя табору є ранішня і вечірня молитви і тематичні катехизаційні науки. Варто зазначити, що відпочинок для тіла в таборі – це не лише купання в морі, а різні активні ігри, конкурси та вечори творчості. Табір триває, і попереду ще багато цікавих подій та позитивних емоцій.

Повідомив о. Богдан Луковський

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next