АКТУАЛЬНО

Юрій Логуш став проректором УКУ

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 12:46
Один із найвідоміших топ-менеджерів України д-р Юрій Логуш прийняв пропозицію стати проректором УКУ і взяти відповідальність за стратегію та програмний розвиток Університету.
Один із найвідоміших топ-менеджерів України д-р Юрій Логуш прийняв пропозицію стати проректором УКУ і взяти відповідальність за стратегію та програмний розвиток Університету. «Моя мета – продовжувати формувати великий та потужний Університет з міцними цінностями та програмами і найкращими студентами, які повністю інтегровані у світову сферу вищої освіти, – коментує Юрій Логуш. – УКУ – це якісний навчальний заклад із багатою та унікальною, точніше героїчною, традицією. Тому сьогодні стоїть питання його подальшої розбудови і вдосконалення», – зазначив новопризначений проректор. «Сьогодні УКУ перебуває у захопливій фазі свого розвитку. Перед Університетом відкриті унікальні перспективи: ростуть не тільки нові будинки, а й люди нового покоління, з’являються відважні ідеї. До Університету звернені зацікавлені погляди мас-медійної спільноти, бізнесу, управлінців, богословів, експертів з права та гуманітарної сфери, працівників охорони здоров’я. Від нашої команди очікують нових програм, інноваційних міжнародних проектів, етичного лідерства, ще ширшого впливу на суспільство», – зазначає Тарас Добко, перший проектор УКУ. За його словами, Юрій Логуш, який двічі був визнаний найкращим топ-менеджером України і залишається провідним управлінцем у світі, зможе легко ввійти у творчу менеджерську та академічну команду УКУ, водночас відкриваючи нові обрії та інноваційні перспективи для розвитку Університету. «Завдяки яскравому поєднанню управлінського професіоналізму, близького знайомства з академічною сферою, розумінню українських реалій та потреби запровадження етичного бачення суспільного життя, Юрій Логуш відкриє перед Університетом нові можливості для подолання дисциплінарних, географічних, суспільних бар’єрів і обмежень», – підсумовує Тарас Добко. Зазначимо, що це не перша посада в освітніх закладах, яку обіймає Юрій Логуш. Проживаючи у США, він був серед кількох засновників Вищої школи бізнесу (Graduate School of Business) та засновником і керівником Інституту міжнародного бізнесу при Фордгамському університеті (Fordham University) в Нью-Йорку, який уже за шість років став однією з провідних бізнес-шкіл країни. На початку 90-х років Юрій Логуш переїхав до України, де ще у 1989 році став співзасновником Міжнародного інституту менеджменту (МІМ) і довгі роки був членом Наглядової ради. Серед найближчих планів Юрія Логуша після призначення на посаду проректора – впровадження амбітного стратегічного плану розвитку УКУ до 2020 року, а також відкриття нових професійних програм.

Прес-служба УКУ

Довідка Юрій Логуш докторат з економетрики здобув на кафедрі економіки Нью-Йоркського університету (NYU), який входить до топ 10 у світі. Понад 22 роки пропрацював у США і майже стільки ж присвятив консалтингу в США, Європі, Азії, Україні. Співзасновник соціальних проектів «Коронація слова» і «Золоті письменники України». До приїзду в Україну в 1980-1992 рр. Логуш Юрій працював на посаді генерального директора Garden State Health Plan (HMO) у США.  1992-1994 рр. – засновник і генеральний директор RJ Reynolds Tobacco International в Україні. У 1994-1995 рр. – Генеральний директор KPMG / Barents Group в Україні. У 1995-2011 рр. – генеральний директор та голова правління  «Kрафт Фудз Україна, Східна Європа та Середня Азія». У 2011 році став віце-президентом, директором з маркетингу та продажу агрохолдингу Миронівський хлібопродукт (МХП).    
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next