АКТУАЛЬНО

Ювілейна Х велопроща "Львів – Страдч – Крехів"

Четвер, 29 серпня 2013, 13:01
14-15 вересня 2013 року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків "Обнова" спільно з Молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння Управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організовує велопрощу «Львів – Страдч – Крехів».

 Цього року це вже десята ювілейна проща і присвячена вона темі "Шляхом до віри". Церква вже протягом цілого року роздумує про великий дар віри як цінний скарб християнської істини.

Запрошуємо всіх вас порозважати під час цієї велопрощі до Крехівської обителі про свою віру та виклики сучасності для молодого християнина. Маємо нагоду виявити свою віру практично, взявши участь у цій нелегкій мандрівці, свідчити та показувати своїм прикладом, що "віра без діл мертва" (Як. 2, 26). Зустріч учасників відбудеться 14 вересня о 7.30 біля храму Пресвятої Євхаристії (відомий як Домінікани). Маршрут прощі: Львів - Рясна-Руська - Ямельня - Страдч - Розточчя - Великий європейський вододіл - Крехів. Ночівля у монастирі, зранку в неділю Свята Літургія, похід до джерела та дорога додому на велосипедах. Зі собою обов'язково мати: велосипед, запасні камери для коліс, намет (по можливості), спальник, карімат, дощовик, теплий одяг, аптечку, молитовник і сухий пайок (харчувати будуть у Крехові: вечеря і сніданок). Речі буде перевозити автомобіль. Колону супроводжуватиме карета швидкої допомоги та МНС.

Додаткова інформація за тел.: 096 71 16 898 (Ірина), 093 13 42 164 (Віталій).

Додаток:

План-графік:

14 вересня 2013 року, субота (45 км) 

07:30 – Збір учасників на пл. Музейній перед храмом Пресвятої Євхаристії (Домініканський Собор), Св. Літургія 
08:30 – реєстрація учасників, пакування речей (спальники, карімати, теплий одяг) до а/м супроводу 
09:00 – початок руху, зупинка біля церкви в Рясному (молитва), зупинка в Бірку, де були закатовані блаженні о. М. Конрад та дяк В. Прийма (єдиний беатифікований мирянин УГКЦ). 
12:00 – прибуття до с. Страдч, молитва, духовна наука, розповідь про історію села та долі блаженних о. М. Конрада та дяка В. Прийми, відвідання древнього печерного монастиря, спільний обід 
14:00 – виїзд з с. Страдч в напрямку с. Івано-Франкове, поворот праворуч в напрямку м. Жовква, зупинка в місці Великого Європейського вододілу (перепочинок, фотографування) 
17:00 – прибуття до монастиря в с. Крехів, розміщення у надбрамній вежі, Вечірня в церкві, духовна наука та розповідь про історію монастиря братів-василіян, екскурсія монастирським комплексом, вечеря в трапезній, похід зі свічками до печер та джерела у лісі. 
22:00-23:00 – відбій.

15 вересня 2013 року, неділя (37 км) 
07:30 – побудка 
08:00 – Св. Літургія в церкві, сніданок в трапезній монастиря, поїздка до джерела по воду. 
13:00 – початок руху на Львів через смт. Брюховичі 
17:00 – прибуття до храму Пресвятої Євхаристії
У план-графіку можливі незначні зміни через погоду, форс-мажор чи інші обставини.

 

Повідомила Ірина Васюник

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next