АКТУАЛЬНО

З Божим Словом до виправної колонії

Понеділок, 03 січня 2011, 11:43
Напередодні Нового року і Різдвяних свят до Коломийської виправної колонії (с.Товмачик, ВК-41) було передано велику кількість духовної літератури, а це твори святих отців, про життя святих, про історію Церкви тощо.

Напередодні Нового року і Різдвяних свят до Коломийської виправної колонії (с.Товмачик, ВК-41) було передано велику кількість духовної літератури, а це твори святих отців, про життя святих, про історію церкви тощо.

Владика Микола (Сімкайло), Єпарх Коломийсько-Чернівецький, передав для засуджених своє Архиєрейське благословення і більше ніж тридцять примірників Нового Завіту з коментарем, які стануть для всіх читачів джерелом духовного збагачення і можливістю пізнати Бога, оскільки значна частина осіб, які відбувають покарання, пізнають Божі правди саме у в’язниці. Керівництво колонії привітало ініціативу Церкви, яка, за їхніми словами, дає важливий мотив для виправлення в’язнів і несе глибоко виховний характер.

Старший капелан єпархії о. Олексій Куйбіда та о. Василь Перцович вручили духовну літературу 30 грудня у церкві Христа Спасителя, що на території колонії. Означений захід здійснено на прохання самих засуджених, які просили поповнити їхню бібліотеку духовною літературою.

Слід скласти подяку парафіянам церкви Святого Йосафата м. Коломиї, які радо відгукнулися на прохання засуджених і щедро поділилися своєю літературою та проявили християнське милосердя до тих, які вчинили злочин.

Сьогодні у Коломийській колонії перебуває 800 осіб і близько сотні беруть участь у богослужіннях, які тут відправляються у неділі й свята.

 

http://kolomyya.org/se/sites/ep/34018/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next