АКТУАЛЬНО

Із Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ передали допомогу військовим та запевнили в молитві

Понеділок, 04 серпня 2014, 17:14
“Саме ви покликані встановити мир в Україні, і для цього кожен на своєму місці повинен прикладати відповідні зусилля – військові і волонтери, державні службовці і прості громадяни, духовенство і миряни.

Тому Церква постійно молиться про кожного із вас, щоб ви могли проявити свою любов до Батьківщини, зберігши своє життя і життя ближнього свого”, - звертається у своєму слові підтримки до військовослужбовців владика Василь (Івасюк), Єпарх Коломийсько-Чернівецький.

Архиєрейське слово до військових буде зачитане на місці проведення служби в межах АТО через священиків-капеланів, які забезпечують душпастирське служіння в українській армії.

У храмах єпархії була проведена фінансова збірка для потреб армії. На запити військових передаються всі можливі та необхідні засоби, а це засоби індивідуального захисту, харчові продукти тощо.

о. Василь Перцович, прес-секретар
Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next