АКТУАЛЬНО

З нагоди 285-ї річниці заснування Згромадження редемптористи представили виставу "Благословенна будь, мамо"

Вівторок, 14 листопада 2017, 13:08
З нагоди 285-ї річниці заснування Згромадження редемптористів у парафії Матері Божої Неустанної Помочі в Івано-Франківську була представлена вистава "Благословенна будь, мамо", присвячена любові до матері та Пресвятої Богородиці блаженного священномученика Василія Величковського. Виступ відбувся 12 листопада 2017 року.

Розпочав святкування дитячий парафіяльний хор «Серденько», учасники якого співом висловили вдячність за те, що можуть належати до спільноти цієї парафії. Відтак парафіяльний хор «В руках Марії» відкрив дійство.  

Надзвичайна особа, людина дивовижної сили духу і почуття гумору, приклад безмежної довіри до Матері Божої Неустанної Помочі, життя, позначене ідеалом посвяти материнської любові та молитви, незнищенне чудо нетлінності всього святого, відданого в опіку Богу та Марії. Це все - блаженний Василій Величковський, з особою якого актори дали можливість познайомитися глядачам.

Виставу під керівництвом п. Надії Дяченко поставили брати-кандидати, молодь зі спільноти «Агіос», учасники хору "В руках Марії", діти з хору "Серденько". Ведучими свята були Віктор і Оксана Желтоухови.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next