АКТУАЛЬНО

З нагоди храмового празника греко-католики Криму здійснили прощу до Відрадного

Понеділок, 01 червня 2015, 20:35
У понеділок, 1 червня, відбулися святкування у храмі Пресвятої Трійці у смт Відрадному в Криму. На свято приїхали паломники з Севастополя, Євпаторії, Керчі, Сімферополя, Ялти.

Спільна молитва розпочалася Великою утренею і Часами та продовжилася Божественною Літургією, яку очолив адміністратор паломницького центру Одеського та Кримського екзархатів о. Григорій Палига, ЧНІ, у служінні з о. Віталієм Комаровим, студитом з Керчі, о. Антонієм Ніколаєвим, ЧНІ, з Мінська, о. Йосифом Будаєм, ЧСВВ, із Севастополя, та дияконом Петром Токачем. На Святій Літургії о. Григорій зачитав пастирське послання владики Михайла (Бубнія), Екзарха Одеського, адміністратора Кримського екзархату.

Свято продовжилося величанням свщмч Климента, Папи Римського, перед його іконою з мощами. Опісля відбулося освячення води і мирування вірних.

Святкування престольного празника першого в Криму католицького візантійського храму закінчилось трапезою і спілкуванням мирян та священнослужителів.

Департамент інформації УГКЦ

Фото Віктора Фісенка (Мінскь, Білорусь)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next