АКТУАЛЬНО

З нагоди початку Успенського посту львів’яни молитимуться перед чудотворною іконою за подолання коронавірусу

Четвер, 13 серпня 2020, 10:23
У п’ятницю, 14 серпня 2020 року, у Львові в архикатедральному соборі Святого Юрія Побідоносця після Божественної Літургії о 10 год. із нагоди початку Успенського посту митрополит Львівський Ігор Возьняк запалить лампаду перед чудотворною Теребовлянською іконою Матері Божої.

Лампада горітиме цілодобово в намірі за зцілення недужих, за медичних працівників та їхні сім’ї, за всіх, хто у зоні ризику, та за Боже милосердя для подолання коронавірусу.

«Ласкаво запрошуємо всіх єднатися з нами у спільній молитві (у храмі чи онлайн), а також пам’ятаймо, що саме за посередництвом Пресвятої Богородиці ми зможемо випросити собі благодаті в Господа, бо, як молимося у молитві: "Ще не чувано ніколи, щоб Вона не помогла"», – запрошує вірних до молитви адміністрація собору.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sobor-svyura.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next