АКТУАЛЬНО

З нагоди проголошення Львівської митрополії демонструватимуть документальні фільми про історію УГКЦ

Субота, 03 грудня 2011, 20:25
З нагоди проголошення Львівської митрополії УГКЦ на початку грудня у Львові відбудеться показ серії документальних фільмів про історію УГКЦ у XX ст. Цій події була присвячена прес-конференція, яка проходила 2 грудня в приміщенні малої сесійної зали Львівської міської ради на тему «З нагоди проголошення Львівської митрополії УГКЦ світ побачить серію документальних фільмів про історію УГКЦ».
З нагоди проголошення Львівської митрополії УГКЦ на початку грудня у Львові відбудеться показ серії документальних фільмів про історію УГКЦ у XX ст. Цій події була присвячена прес-конференція, яка проходила 2 грудня в приміщенні малої сесійної зали Львівської міської ради на тему «З нагоди проголошення Львівської митрополії УГКЦ  світ побачить серію документальних фільмів про історію УГКЦ». Цикл документальних фільмів, присвячений історії УГКЦ у XXст. було створено протягом 2009-2010 р. рекламно-продюсерським центром «Стар-ТВ» у співпраці з Львівською архиєпархією УГКЦ та Інститутом історії Церкви Українського католицького університету. У рамках грудневого показу демонструватимуться три документальні стрічки: «Спадщина Андрея Шептицького», «Йосип Сліпий: Молитва за Україну» та «Володимир Стернюк: Служіння в підпіллі». Фільми розповідають про служіння визначних провідників УГКЦ, які провадили Церкву в XX ст. Вхід на всі фільми вільний. Слухати повний текст прес-конференції: Розпорядок показу фільмів:

7 грудня 2011 р., 18:30, - конференційний зал Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка. 35) - документальний фільм «Йосип Сліпий: Молитва за Україну».

10 грудня 2011  р., субота  14:40, - Кінопалац «Коперник» (вул. Коперника. 9) документальний фільм «Володимир Стернюк: Служіння в підпіллі». 12 грудня 2011 р., 16:00 - конференційний зал Український католицький університет (вул. Хуторівка, 35а) - документальний фільм «Спадщина Андрея Шептицького».

Прес-служба Львівської архиєпархії

Документальні фільми про історію УГКЦ
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next