АКТУАЛЬНО

З нагоди Року Божого милосердя у Крилосі провели прощу родин

Понеділок, 27 червня 2016, 11:27
25 червня з нагоди Року Божого милосердя в Крилосі відбулася проща родин. Численний люд, зібраний з усієї Івано-Франківської архиєпархії, прийшов просити ласк до Галицької чудотворної ікони Матері Божої. Організаторами прощі виступила Комісія у справах родини, а самі моління очолив владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківський.

Із самого ранку прочани мали нагоду приступити до Святого Таїнств Покаяння, щоб перепросити Всевишнього за скоєнні гріхи. Водночас священнослужителі відправляли Молебень до Пресвятої Богородиці. Після спільної зустрічі у храмі Успіння Матері Божої служили Архиєрейську Божественну Літургію, на якій разом із владикою Йосафатом молилися священики Галицького протопресвітеріату на чолі з прот. Ігорем Броновським, ієрей Василь Чорній – голова Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, ієрей Юрій Прилепський – заступник голови, диякон Ярослав Ілюк, відповідальний за проекти, а також отці-референти Комісії та весь зібраний люд.

Після завершення Божественної Літургії владика очолив Чин благословення подружжів, які цього року відзначають ювілей (було біля 30 таких пар). Серед них священича пара Пронюків, яка відзначає свої 25 років подружнього життя. Цікаво, що найстаршою парою було подружжя, яке вже півстоліття разом.

Відтак для загального почитання була виставлена Чудотворна ікона Матері Божої, а владика Йосафат уділив всім присутнім архиєрейське благословення.

rodynaugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next