АКТУАЛЬНО

З нагоди відзначення дня народження митрополита Андрея владика Венедикт (Алексійчук) узяв участь у прощі до Прилбич

Четвер, 31 липня 2014, 13:04
29 червня, у день народження слуги Божого митрополита Андрея, владика Венедикт (Алексіучук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, узяв участь у молитовному відзначенні цієї дати в родинному гнізді Шептицьких – Прилбичах.

Архиєрей звершив Божественну Літургію та виголосив проповідь. Під час цьогорічної прощі насамперед молилися за мир та роздумували над тими воєнними викликами, які постали сьогодні перед українським народом.

Також під час нічних чувань роздумували над Посланням митрополита Андрея з часів большевицької окупації «Обернулася картка історії», щоб почути повчальний голос славного пастиря, наука якого актуальна в усі часи.

Зазначимо, що участь владики Венедикта в цій прощі з вдячністю сприйняли парафіяни та паломники, котрі прибули до Прилбич.

Насамкінец, о. Андрій Стадницький, парох церкви Собору Пресвятої Богородиці с. Прилбичі, сердечно подякував єпископові за візит.

Варто додати, що цьогорічна проща була, як завжди, добре зорганізована, у чому є заслуга о. Андрія та парафіяльної спільноти, тому всі прочани почувалися тут справді як на родинному святі митрополита Андрея.

фоторепортаж

ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next