АКТУАЛЬНО

З початком Різдвяного посту засуджених жінок на Тернопільщині відвідали капелани

Вівторок, 01 грудня 2015, 14:43
28 листопада, на початок Різдвяного посту, засуджених жінок у Збаразькій ВК №63, що на Тернопільщині, відвідали реколектант і місіонер о. Василь Іванів, в’язничний капелан о. Омелян Колодчак, настоятель храму Христового Воскресіння о. Олексій Боднарчук і волонтери. Ув’язнені жінки мали змогу приступити до Тайни Сповіді, послухати мудрі науки о. Василя. Повідомляє Пенетенціарне душпастирство УГКЦ.

Отець Василь розказав про свій шлях пошуку Бога і про велику радість, коли віднайшов Його у Слові Божому. «Біблія – книга велінь Божих, – сказав о. Василь.  В ній ви віднайдете всю мудрість Божу, віднайдете відповіді на всі свої запитання. Після розкаяння, коли ми навертаємося до Бога, то повинні зректися своїх гріхів. Коли ми приходимо до Бога, то не повинні Його стидатися». 

Роздавши всім присутнім свічечки, священики разом з засудженими, помолилися за жертв Голодомору в Україні. Отець Омелян сказав: «Запаливши цю свічечку, я найперше закликаю вас запалити тепло у своєму серці один до одного. Ми сьогодні принесли вам хліб духовний, а вас просимо вшанувати своєю спільною молитвою пам’ять тих, в кого забрали хліб, який був необхідним для життя, попросити у Господа, щоб Він більше не допустив такого страхіття. Запаліть любов у своєму серці, бо Бог є любов. А Бога в нашому серці ніхто не в змозі загасити».

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next