АКТУАЛЬНО

З ініціативи «Карітас-Харків» Святий Миколай завітав до дітей з особливими потребами та сиріт

Понеділок, 20 грудня 2021, 10:08
Святий Миколай завітав до дітей з особливими потребами, сиріт, багатодітних та малозабезпечених сімей Харківщини. Діти щасливі були бачити Миколая, адже готувалися до цієї події: розповідали вірші, співали, раділи. А святий Миколай дарував дарунки. Варто побачити щасливі та усміхнені обличчя дітей. Це справжнє диво!

На початку до присутніх завернувся екзарх Харківський Василь Тучапець, який розповів про постать святого Миколая. Архиєрей побажав, щоб діти не лише отримували подарунки, а й дарували їх. «Це не обов’язково мають бути матеріальні речі. Ми можемо підтримати інших добрим словом, допомогти, не ображати друзів, а бути добрими людьми, як святий Миколай».

Варто зазначити, що свято відбулося в катедральному соборі Святого Миколая Чудотворця з благословення владики Василія, екзарха Харківського, та з ініціативи БО “БФ Карітас-Харків”.

Висловлюємо вдячність благодійникам: ІТ-компаніям “Aimprosoft”, “GeoComply”, “SoftServe”, “Adenza-Axiom SL”, ТЦ “METRO Cash & Carry”, та добродіям, які відгукнулися на листи дітей.

Сердечна вдячність  святому Миколаєві – актору театру “Нафта” і “Воробушек” п. Миколі Моху та всім, хто був небайдужим і зробив внесок в організацію свята.

Нехай святий Миколай дарує кожному з нас справжню радість і мир!

Повідомила с. Дарія Панасть

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next