АКТУАЛЬНО

За кошти, зібрані на аукціоні картин, придбають медичне обладнання

П'ятниця, 30 березня 2018, 16:50
У місті Долина Івано-Франківської архиєпархії провели другий етап благодійного аукціону картин, створених під час Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму «Живопис на склі», який проходив у Гошівському монастирі з 6 до 20 грудня минулого року.

Нагадаємо, упродовж двох тижнів десять художників із Івано-Франківщини, Київщини, Львівщини, Тернопільщини малювали картини, частину яких згодом виставили на благодійному аукціоні в Києві. Тоді ж вдалося зібрати 150 тисяч гривень. Інші картини презентували 27 березня у НД «Просвіта» під час другого етапу благодійного аукціону. Зазначимо, що цей мистецький проект вдалося реалізувати завдяки підтримці  народних депутатів Анатолія Матвієнка та Михайла Довбенка, які є засновниками благодійного фонду «Україна Інкогніта», обласної та районної державних адміністрацій і настоятеля Гошівського монастиря о. Вінкентія Слободяна, ЧСВВ.

Поряд із живописом на склі картини відомих прикарпатських художників та роботи вихованців благодійного фонду «Надія Є», які  подарували свої творчі  надбання для доброчинної місії.

Виставку відвідали народний депутат України Михайло Довбенко, представники районної влади, керівники підприємств, установ і організацій району та  місцеві підприємці, завдяки яким вдалося провести щедрий благодійний аукціон.

Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання діагностично-лікувального та реабілітаційного обладнання у заклади соціально-психологічної допомоги, лікування та фізичної реабілітації дітей з обмеженими функціональними можливостями на Долинщині.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.uа


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next