АКТУАЛЬНО

За кілька днів мощі святого Шарбеля прибудуть до храму Святого Андрія УГКЦ, що в Одесі

Четвер, 09 жовтня 2014, 11:39
Як повідомив настоятель одеської парафії Святого Андрія УГКЦ о. Руслан Остафій, мощі Святого Шарбеля перебуватимуть у храмі 14 жовтня. У той час греко-католицький храм, що на вул. Гімназійній, 22/24, буде відчинений для всіх тих, хто бажає зцілитися і помолитися, з 9:00 до 19:00. Про це повідомляє прес-служба Одеського екзархату УГКЦ.

«Ліванський святий монах Шарбель отримав від Бога дар зцілень і почав допомагати людям ще за свого життя, - каже о. Руслан. - В Одесі його мощі вже бували, і віруючі змогли самі переконатися у великій силі цього чудотворця».

Додамо, що святий Шарбель жив аскетичним життям християнського подвижника в Лівані в 1828-1898 рр. Після кількох років служіння в монастирі святого Марона Шарбель став пустельником на горі Анна. Був канонізований Католицькою Церквою в 1977 році. 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next