АКТУАЛЬНО

За місяць – понад сім тисяч безкоштовних обідів: Карітас Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ продовжує годувати потребуючих

Четвер, 11 червня 2020, 10:39
Через карантинні заходи у зв'язку з пандемією Covid-19 благодійна їдальня Карітасу Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ з 8 квітня 2020 року працює в режимі «обіди на винос».

За період з 8 квітня по 5 травня 2020 року працівники благодійної їдальні роздали понад сім з половиною тисяч обідів. Харчування отримали безхатьки, малозабезпечені, старенькі самотні люди, люди з інвалідністю і ті, хто опинився у скруті через складне матеріальне становище.

Карітас Івано-Франківська висловлює вдячність усім, хто жертвував кошти на діяльність їдальні. Благодійна організація висловлює вдячність усім благодійникам та жертводавцям, від яких на рахунок франківського Карітасу надійшло понад двісті тисяч гривень.

Благодійна їдальня й надалі працює у режимі «на винос». Обіди видають щодня з 13:00 до 14:00.

Кількість людей, які потребують харчування, зростає. Поки що є двісті тридцять осіб щодня.

Варто відзначити, що діяльність благодійної їдальні у період карантину об'єднала в Івано-Франківську вірних різних конфесій. Нагадаємо, що в лютому цього року предстоятелі різних християнських церков Івано-Франківської області провели зустріч, під час якої домовилися про активізацію зусиль у соціальному служінні ближньому.

Так, на заклик Карітасу Івано-Франківська, крім парафій та вірних УГКЦ, відгукнулися Івано-Франківська архиєпархія Православної Церкви України та Церкви адвентистів сьомого дня. Вони пожертвували двадцять дві тисячі гривень для приготування комплексних обідів.

Організатори благодійної акції запрошують людей доброї волі приєднатися до одного з діл милосердя – нагодувати голодного.

Кошти для приготування обідів можна перерахувати на розрахунковий рахунок: БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» 5169 3305 2156 5058 (Картка Приватбанк)

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next