АКТУАЛЬНО

За участю духовенства УГКЦ відбувся Молитовний сніданок у Броварській міській раді

Четвер, 08 липня 2021, 17:05
8 липня 2021 року, у День сім‘ї в Україні, за участю духовенства УГКЦ відбувся Молитовний сніданок у Броварській міській раді.

Участь у заході, зокрема, взяли протоієрей Олег Панчиняк, парох громади Трьох Святителів УГКЦ у Броварах, та протоієрей Петро Жук, ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Як повідомили на сторінці у соціальній мережі «Духовність» міста Бровари, о. Олег Панчиняк ініціював діалог між владою міста, громадськими та релігійними діячами щодо формування сімейних цінностей та відповідального батьківства.

Отець Петро Жук презентував наукові дослідження своїх випускників щодо викликів сучасної родини. Сказане підсумував словами Івана Золотоустого: «Істинне багатство і велике щастя, коли чоловік і жінка живуть у згоді і скріплені одне з одним як одне тіло. Такі подруги, хоча б і жили бідно і були незнані, можуть бути від усіх щасливіші, тому що вони насолоджуються істинним щастям і завжди живуть в мирі».

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next