АКТУАЛЬНО

Загальноєвропейська зустріч молодіжних салезіанських душпастирів у Львові

Четвер, 11 листопада 2010, 18:30
11-13 листопада у Львові відбувається міжнародна зустріч усіх відповідальних від салезіан за молодіжне душпастирство країн Центрально-Північної Європи.
11-13 листопада у Львові відбувається міжнародна зустріч усіх відповідальних від салезіан за молодіжне душпастирство країн Центрально-Північної Європи. Зустріч очолює Генеральний радник у справах молодіжного душпастирства Згромадження салезіан о. Фабіо Аттард. Під час конференцій відбудуться спільні роздуми над листом Генерального настоятеля о. Паскуаля Чавеса з темою про салезіанське молодіжне душпастирство. Завданням зустрічі є оновлення пасторальної праці і шукання нових підходів у справі виховання та євангелізації сучасної молоді. Метою є створення концепції праці та відповідних програм молодіжного душпастирства для країн Центрально-Північної Європи. В Україні салезіанська зустріч такого рівня відбувається вперше. Вибір місця пов'язаний із перспективністю українських намірів мати спільне майбутнє з країнами Європи, бо виховання нових поколінь є нагальним викликом для нашого континенту.

д-н Олександр Чумаков, салезіанин

Додаток: Згромадження салезіан  є монашою спільнотою, яку 150 років тому заснував святий Іван Боско — італійський священик, християнський педагог-новатор, суспільний діяч. Салезіанський харизм повстав задля служіння юнакам, чиє фізичне, моральне і духовне життя знаходиться у небезпеці, також задля духовно-просвітницької місії серед простого люду і праці з соціальними комунікаціями. Сьогодні салезіанське згромадження є одним з найчисленнніших в Католицькій Церкві: охоплює своєю присутністю 130 країн світу. В УГКЦ салезіАнське згромадження має свою окрему Делегатуру.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next