АКТУАЛЬНО

Захисники України отримали великодні гостинці від Блаженнішого Святослава

Четвер, 23 квітня 2020, 18:13
У день Воскресіння Христового українські воїни, які зустрічали свято на Сході України, скуштували великодні паски, напередодні освячені Предстоятелем Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом. Святкові гостинці захисникам України доставили за сприяння Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ.

Великодні подарунки отримали військовослужбовці 81-ї бригади Десантно-штурмових військ, 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, 24-ї окремої механізованої бригади, 64-го окремого гарматного артилерійського дивізіону 406 ОАБр імені генерал-хорунжого Олекси Алмазова, що виконують завдання за призначенням в зоні ООС.

До організації великоднього кошика воїнам на передовій долучилися також священники Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ.

Військовослужбовці та їхні капелани о. Василь Іванюк, о. Віталій Кестер, о. Андрій Окрепкий, о. Володимир Шидловський та о. Сергій Прудко висловили вдячність організаторам за великодні дарунки та підтримку.

Пресцентр Департаменту військового капеланства ПК УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next