АКТУАЛЬНО

Заклик Найвищого лицаря щодо молитви за мир в Україні

Середа, 26 січня 2022, 10:27
Папа Франциск закликав провести день молитви за мир в Україні найближчої середи, 26 січня. Зрозуміло, що справа має глобальні наслідки, але особливим чином ми хочемо підтримати наших братів-лицарів в Україні, де орден присутній вже майже десять років.

Щоб висловити нашу солідарність з українським народом, я закликаю братів-лицарів у всьому світі приєднатися до Папи Франциска та Вселенської Церкви у молитві за мир в Україні в середу.

Зокрема, я закликаю вас приєднатися до мене о 3-й годині дня за Східним часом США, якщо це можливо, у Вервиці до Божого Милосердя та Молитви святого Франциска. Я вже отримав звістку від братів-лицарів у Польщі, які пообіцяли цієї години підтримати своїх українських сусідів та братів у молитовній солідарності.

Тут ви можете знайти посилання на Вервицю до Божого Милосердя та на Молитву святого Франциска.

Дякую, що відгукуєтеся на заклик до молитви нашого Святішого Отця. Незалежно від того, чи ви зможете приєднатися групою, чи ви молитеся поодинці чи зі своєю сім’єю, ми солідарні та перебуваємо в братерстві з нашими братами в Україні.

 Vivat Jesus!

З братерським вітанням,
Патрік Е. Келлі
Найвищий Лицар

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next