АКТУАЛЬНО

Записи розмов Блаженнішого Любомира (Гузара) доступні для скачування на сайті церковної інтернет-крамниці

Вівторок, 21 квітня 2015, 14:41
Церковна інтернет-крамниця УГКЦ відкрила можливість користувачам завантажувати ліцензійні аудіофайли з ресурсу (http://shop-ugcc.com.ua/zavantazhiti-audio.html) за допомогою SMS. Сьогодні крамниця пропонує завантажити записи розмов Блаженнішого Любомира на різні суспільно-політичні теми. Аудіодиски доступні для скачування у 21 країні світу. Про це повідомили в церковній інтернет-крамниці УГКЦ.

"Це дуже актуальна ініціатива УГКЦ, яка допоможе кожному охочому придбати аудіофайл для прослуховування і в такий спосіб підтримати видавничу справу Департаменту інформації  Української Греко-Католицької Церкви, - підкреслив о. Ігор Яців, керівник Департаменту. - У час, коли звичайні диски вже відходять у минуле, сервіс завантаження аудіозаписів через церковну крамницю УГКЦ відкриває ширші можливості доступу до корисної інформації з усього світу".

Представлені для завантаження аудіодиски Блаженнішого Любомира висвітлюють актуальні теми, якими сьогодні живе суспільство. "Про показову релігійність політиків", "Що Церква робить, щоб уникнути розділення по лінії Схід-Захід?", "Як повинен вчинити суддя, коли закон суперечить його сумлінню?", "На що жертвувати: на красу храмів чи на будування лічниць?"

Щоб завантажити файл, однієї з аудіокниг – «Суспільство і влада», «Суспільство і Закон» чи «Суспільство і бізнес. Розмова з Блаженнішим Любомиром» - достатньо надіслати одне SMS на короткий номер та після отримання коду скачати потрібний файл. Вартість завантаження  одного аудіофайла - 10 грн з ПДВ без ПФ для українських мобільних операторів.

Детальніше про умови скачування аудіофайлів на сайті  церковної інтернет-крамниці за посиланням http://shop-ugcc.com.ua/zavantazhiti-audio.html.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next