АКТУАЛЬНО

Започатковано сторінку «Інтерактивна карта УГКЦ» у Фейсбуку

Понеділок, 31 жовтня 2016, 14:40
З початку жовтня працює сторінка інтерактивної карти УГКЦ у соцмережі Фейсбук за адресою www.facebook.com/mapugcc. На сторінці поміщаються новини карти, зокрема про те, що нового позначено та доповнено, а також інформація про окремі парафії та локації.

Станом на жовтень 2016 року на карті УГКЦ є близько 1500 локацій – соборів, храмів, парафій, душпастирств, каплиць, монастирів, навчальних закладів та музеїв. У жовтні розпочалася робота над додаванням локацій УГКЦ в Італії, зокрема в північній. Серед найцікавіших об’єктів, доданих за останній місяць, – осередок УГКЦ в Москві при римо-католицькому катедральному соборі Непорочного Зачаття Діви Марії, нещодавно освячений храм УКУ Святої Софії у Львові, церква УГКЦ у місті Уельва (Іспанія).

Уже практично повністю нанесені Перемишльсько-Варшавська, Вроцлавсько-Гданська, Тернопільсько-Зборівська, Стемфордська єпархії, а також Луцький, Кримський, Харківський екзархати, Апостольський екзархат у Німеччині та Скандинавії та єпархія Святого Володимира Великого в Парижі для українців греко-католиків у Франції, Швейцарії та країнах Бенілюксу. 

Проте, згідно із статистикою Української Греко-Католицької Церкви, це заледве третина від усього, що ще могло б бути позначене. Якщо ви не знайшли на карті своєї церкви чи місця, де відправляються Літургії для вашої громади, або якщо ви бачите помилки, неточності, брак інформації, пишіть нам на електронну пошту [email protected] або на сторінку Фейсбук.

Увага! Важливим вашим завдання є разом із описом, якісними фото- і відеоматеріалами надіслати нам координати вашого храму, монастиря чи семінарії. Як їх визначити? Заходите на карти google. Наприклад www.google.com.ua/maps. Знаходите свій об’єкт (у випадках, де його не відображено, то місце його розташування), натискаєте праву кнопку мишки і в переліку опцій обираєте «Що тут?» Вам висвітлиться дві групи цифр, які потрібно нам надіслати. Для прикладу координати Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві 50.453180, 30.586529.

Створюймо разом інтерактивну карту УГКЦ!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next