АКТУАЛЬНО

Запрошення на участь у Міжнародній літній школі в Берліні

Середа, 09 квітня 2014, 15:04
Комісія УГКЦ «Справедливість і мир», Соціальна академія «CiV» та Соціальна академія Берліна запрошують узяти участь у Міжнародній літній школі на тему: «Які цінності має демократія та яких цінностей їй бракує», що пройде в місті Берліні (Німеччина) з 25 по 30 серпня 2014 року.

Літня школа – це комплекс лекцій, презентацій, тренінгів і майстер-класів із суспільно-політичної діяльності у світлі соціальної доктрини Церкви.

Справжня демократія – це не лише результат формального дотримання низки правил, а плід свідомого вибору цінностей, які лежать в основі демократичних процедур. Це такі цінності, як гідність кожної людської особи, дотримання прав людини, відданість загальному добру як меті та провідному критерію політичного життя. Якщо немає згоди щодо цих цінностей, втрачається найглибший сенс демократії, а її стабільність опиняється під загрозою.

До участі в літній школі запрошуються студенти та аспіранти старших курсів ВНЗ України. Обов’язковою умовою участі в школі є добре володіння німецькою або польською мовою.

Проживання, харчування та внутрішні трансферти в місті Берліні під час проведення літньої школи будуть організовані коштом організаторів Школи.

Доїзд до місця проведення та повернення оплачують самі учасники.

Для участі в літній школі необхідно написати есе на тему літньої школи та надіслати заявку на електронну адресу: [email protected]

Учасник може подати на конкурс не більше ніж одну авторську роботу. Пропонується під час написання есе дотримуватися такої структури:

• Вступ, із постановкою проблеми.
• Теза, аргументи.
• Висновки.

ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ РОБІТ:

• стиль Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5;
• поля по 2 см з кожної сторони;
• вирівнювання за шириною;
• обсяг 5-7 друкованих сторінок формату А4.
Обов’язково вказати:

 Прізвище, ім’я, по батькові автора;
 Найменування навчального закладу, курс;
 Контактний телефон, адресу електронної пошти.

Останній термін подання есе та заявки – 5 червня 2014 року. Найкращі есе будуть опубліковані, а пznm найкращих авторів зможуть взяти участь у літній школі у Берліні (Німеччина).

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next