АКТУАЛЬНО

Запрошуємо християнську молодь взяти участь у євангелізаційному проєкті #за_пости

Вівторок, 02 березня 2021, 14:51
Щоденно впродовж перших трьох тижнів Великого посту слухайте науки від отців-блогерів, які душпастирюють у соціальних мережах.

Це євангелізаційний проєкт від Патріаршої комісії у справах молоді.

Після онлайн-реколекцій молодь матиме змогу взяти участь у реколекціях офлайн-формату в Патріаршому домі у Львові та в реколекційних центрах своїх єпархій.

Відеокатехизи з’являтимуться щодня на інтернет-ресурсах ДивенСвітуЖивого ТВ, та в профілях соціальних мереж реколектантів: заступника голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отця Романа Демушаотця Тараса БровдіПадре Сержа.

«Сподіваємося, наша ініціатива за участю популярних серед молоді духівників-блогерів стане цінною пропозицією «однорідної» та якісної духовної формації і доступною для всіх: як для тих, які живуть активним християнським життям, так і для тих, які, можливо, ще є далеко від Церкви. Однак кожен матиме можливість познайомитись із Христом і Євангельською благовістю, навіть у соціальних мережах.

Віримо, що такі наші онлайн-реколекції, які є також відповіддю на виклики пов’язані з пандемією, сприятимуть атмосфері творення Єдиного молодіжного простору глобальної УГКЦ у його духовному вимірі, рівно ж як і побудові синодальності Церкви у світлі постинодального поучення "Christus Vivit"», – каже голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Ростислав Пендюк.

dyvensvit.org

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next