АКТУАЛЬНО

Патріарший паломницький центр організовує прощу на Святу Землю

Понеділок, 12 серпня 2013, 13:58
Патріарший паломницький центр з нагоди Року віри запрошує Вас долучитися до паломництва на Святу Землю, що відбудеться 1-8 вересня 2013 року. Духовним провідником групи стане о. Олег Панчиняк (Київ).

Під час прощі паломники відвідають міста, де під час свого земного життя проповідував і творив чуда наш Спаситель Ісус Христос: Назарет, Галілею, Вифлеєм та Єрусалим. Щодня священики відправлятимуть Святу Літургію для прочан у місцях, де творилася історія спасіння. До та під час Літургії можна буде приступити до таїнств Сповіді та Євхаристії.

На п’ятий день паломники відвідають ріку Йордан, де вони відновлять хресні обіти та омиються у водах Йордану, отримавши благословення священика. У Кані Галілейській подружні пари – паломники до Святої Землі – відновлять свої обітниці, що їх вони складали під час шлюбу. Це стане особливою духовною подією в їхньому житті та додасть наснаги щоразу вибирати одне одного, хоч би якою важкою здавалася спільна стежка подружнього життя.

“Найперше я дякую Богу за те, що Він дає мені можливість відвідати Святу Землю, – ділиться о. Олег Панчиняк. – У Рік віри, простуючи дорогами Ісуса Христа, ми матимемо можливість поглибити власну віру, відновити її. Згадуючи, що відбулося у Святій Землі 2000 років тому, ми переживатимемо ці події у своєму серці. Особливо радію, що подружжя зможуть відновити свої обітниці у місті, де вчинив своє перше чудо Ісус Христос, – Кані Галілейській.

Вірю, що ми повернемося іншими людьми – такими, котрі в паломництві зустріли живого Господа, що преобразив наше мислення та наші серця і продовжує це робити надалі”, – сказав отець Олег Панчиняк.

З усіма деталями вересневого паломництва можна ознайомитися за посиланням:http://pilgrimage.in.ua/?p=36.

Прес-служба Патріаршого паломницького центру

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next