АКТУАЛЬНО

"Зарваницька Богородице, вимоли Божого благословення для всіх стражденних матерів, батьків і дітей України..." - Митрополит Володимир (Війтишин)

Вівторок, 20 травня 2014, 16:48
18 травня відбулася проща Івано-Франківської архиєпархії до відпустового місця в Зарваниці. Прощу очолив владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський. Після зустрічі Митрополита розпочалася Архиєрейська Літургія, в якій узяло участь численне духовенство і велика кількість мирян.

Звертаючись до вірних у проповіді, Митрополит Володимир, зокрема, наголосив: «Дорогі в Христі, яке щастя для нас особливо сьогодні, в такий важкий час, мати біля себе завжди готову до помочі Небесну Матір. Її допомоги і опіки ми дуже потребуємо на кожному кроці нашого щоденного життя. Вона, наша Небесна Мати, своїм милосердним оком глядить на убогих, заплаканих, заблуканих, невдячних своїх дітей і хоче нам допомогти в усіх потребах нашого життя».

На завершення Літургії архиєрей уділив благословення всім прочанам, а відтак прийняв щирі вітання від Митрополита Тернопільського Василя (Семенюка).

Завершилася проща архиєпархії освяченням води, якою отці-протопресвітери окропили всіх присутніх.

Фоторепортаж

ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next